Un microbuz in care se aflau 12 militari a fost implicat, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier pe Drumul National 1, in zona statiunii Busteni. Echipajele medicale care au ajuns la fata locului au stabilit ca niciuna dintre persoanele implicate in accident nu necesita transportul la spital.

Accidentul a avut loc pe sensul de coborare al DN 1, in zona statiunii Busteni, iar primele cercetari facute la fata locului arata ca soferul microbuzului in care se aflau 12 militari romani nu a pastrat suficienta distanta si a lovit din spate un autoturism in care se aflau patru persoane, anunta purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, potrivit News.ro.

Mai multe autospeciale medicale de la SMURD si de la Serviciul de ambulanta Judetean (SAJ) Prahova au fost mobilizate la locului accidentului. Conform reprezentantilor ISU si SAJ, toate cele 16 persoane implicate in accident au fost evaluate medical si toate au refuzat transportul la spital pentru investigatii suplimentare.

Imediat ce evaluarea medicala s-a incheiat, microbuzul in care se aflau cei 12 militari si-a continuat deplasarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.