Carmen Iohannis a participat, luni, la deschiderea noului an scolar, la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, unde este diriginta. Prima Doamna spune ca nu va renunta la "iubirea vietii" ei, scoala. Aceasta le-a transmis un mesaj elevilor sai, care anul acesta sunt clasa a XII-a. 

Prima Doamna a participat la festivitatea de deschidere a noului an scolar, ocazie cu care le-a transmis elevilor din clasa a XII-a, la care este diriginta, un mesaj: "Incepe un an foarte greu pentru ei. Suntem in clasa a XII-a, este un an cu multe provocari care sper sa fie foarte interesante, iar rezultatele, la inaltimea asteptarilor noastre. Sunt elevi deosebiti si sunt convinsa ca vor avea rezultatele pe care si le doresc. Le doresc sa isi depaseasca limitele si sa dovedeasca din nou ca sunt tot mai buni! Sa fie increzatori in puterile lor”, potrivit Mediafax.ro.

Intrebata daca va mai lua dirigentie sau va renunta la invatamant, Carmen Iohannis a declarat: „Clasa a noua o voi lua, dar nu stiu daca mai iau dirigentie. Nu vreau sa renunt la iubirea vietii mele, scoala".

Elevii primei doamne au marturisit ca i-au simtit lipsa pe perioada vacantei: „Ne-a fost tare dor de ea. A fost vorba sa ne vedem vara asta, dar din diferite motive nu ne-am putut sincroniza toti. Dupa trei luni de zile de vacanta, bucuria a fost foarte mare. E ultimul an, dar si cu generatiile anterioare s-a mai vazut. Speram ca vom pastra legatura si noi, dupa acest an. Vom profita la maxim anul acesta”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.