Un barbat care mergea pe marginea DN 72 a fost sectionat, duminica seara, dupa ce a fost lovit de un autoturism, echipajele medicale care au intervenit la fata locului gasind o parte din trupul sau in zona producerii accidentului, iar restul la aproximativ 400 de metri distanta. Un alt barbat, sofer implicat in accident, este in coma dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, accidentul s-a produs pe drumul national 72, in comuna Filipestii de Targ, iar primele cercetari ale politistilor arata ca soferul unui autoturism a acrosat un pieton care circula pe marginea drrumului, dupa care a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, in urma impactului primul autoturism ricosand intr-un copac.

Echipajele de interventie care au ajuns la locul accidentului au gasit jumatate din trupul pietonului in zona unde s-a produs accidentul, iar cealalta jumatate a corpului la aproximativ 400 de metri, au afirmat reprezentanti ai ISU Prahova. Pietonul era un barbat de aproximativ 30 de ani, scrie News.ro.

Soferul care aparent a produs accest accident, un tanar in varsta de 20 de ani, este in coma si a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, un hematom la coloana cervicala, precum si o fractura de femur. Cel de-al doilea sofer implicat in accident, un barbat in varsta de 28 de ani, a scapat fara leziuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.