O turista aflata in drumetie in Masivul Bucegi a cazut intr-o prapastie adanca de cateva zeci de metri, sambata, echipe ale Salvamont incepand operatiunea de recuperare a acesteia.

UPDATE 14:24 Este vorba despre o femeie in varsta de 76 de ani. Ea a suferit un traumatism cranian si a acuzat dureri lombare, fiind preluata de un echipaj SMURD de la telecabina din Busteni.

Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, salvamontisti din judetul Prahova participa sambata la o actiune de recuperare a unei turiste care a cazut intr-o prapastie adanca de cateva zeci de metri pe Valea Spumoasa din Masivul Bucegi.

Primele informatii primite de catre autoritati arata ca femeia se afla intr-o rapa adanca de aproximativ 60 de metri, au declarat reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova. La ora transmiterii acestei stiri, nu se cunoaste starea turistei, anunta News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.