Am putea spune ca weekendul 9-10 septembrie vine, in Bucuresti, cu festivaluri din cele mai alese: mancare, muzica buna si piese de teatru. Premiera vine din partea lui Marian Godina, care prezinta prima adaptare dupa cartea sa, "Flash-uri din sens opus". Daca inca nu te-ai hotarat ce vrei sa faci in acest weekend, arunca o privire peste propunerile noastre. 

Balkanik Festival #7 - 8-10 septembrie 2017 - Strada Gara Baneasa - Vino sa vezi proiectii de film, vernisaje, expozitii, targ mestesugaresc si orcheste in cele trei zile de festival.

Le Petit Festival de Bucarest - 8-9 septembrie 2017 - Pescariu AQUA - Muzica buna rasuna in accest weekend in Bucuresti. Vino sa asculti: Life on Planets, Slow Hands, PillowTalk s.a. Dresscode-ul este summerchic.

Aviation Party * cabin crew prepare for dancing * - 10 septembrie - Old City - Serile de duminica sunt invaluite in distractie si muzica buna. Petrece alaturi de pilotii si insotitorii de zbor din intreaga lume.

„La tiganci” dupa Mircea Eliade - 9 septembrie 2017 - Unteatru - Actori precum: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Florentina Tilea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet te asteapta cu o interpretare unica.

Seri lejere la MNAC | Bogman & 4142 - 9 septembrie 2017 - MNAC Bucuresti - Vizita la MNAC se incheie cu o perioada de relaxare in cafeneaua muzeului si o petrecere pe terasa Palatului Parlamentului. De fundalul sonor se ocupa Bogman & 4142.

Sunset Rooftop 2 - Magda, Matthias Tanzmann, Davide Squillace - 9-10 septembrie 2017 - Promenada Mall Floreasca - Petrecerile de pe acoperis nu se termina. Vremea buna si dansul in aer liber sunt la ele acasa. La pupitru va asteapta Magda, Matthias Tanzmann, David Squillace si Victor Stancov.
Guesthouse Opening Night - 9-10 septembrie 2017 - Club Guesthouse - Vino sa ii asculti pe: Cezar, Dewalta si Emi.

Festivalul Ambasadelor ONE World 2017 - 7-10 septembrie - Grand Hotel Du Boulevard, Cinema PRO, Parcul Titan - Cel mai mare eveniment cultural din Romania aduce proiectii cinematografice, expozitii si conferinte, dansuri, standuri expozitionale, ateliere si gastronomie. La eveniment vor participa peste 50 de ambasade.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Spanish Tenors Jazz Concert - 9 septembrie 2017 - Proiectul a fost creat de cinci tineri muzicieni, din diverse parti ale Europei, care au studiat la cele mai prestigioase scoli si care prezinta creatii de calitate.

Dureri fantoma - de Vasili Sigarev - 9 septembrie 2017 - Teatrul de Arta Bucuresti - "Lumea lui Vasili Sigarev nu e confortabila. E o lume brutala, paradoxala, a extremelor, in care candoarea seamana cu firul de iarba iesit printr-o placa groasa de beton. Intr-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orasului, bunatatea si compasiunea vin „la pachet” cu violenta si cruzimea."

Comedia „Terapie în trei” - 10 septembrie 2017 - Teatrul Rosu - Orice casnicie poate fi salvata, insa este nevoie de trei si de o reteta a succesului. In scena intra o sotie nefericita, un sot nehotarat si un psiholog nonconformist.

Citeste si:
R,Moda și conduita la evenimentele ecvestre!
R,Moda și conduita la...

Sase din 49 - de Spiro Gyorgy - 10 septembrie 2017 - Piesa de teatru descrie ce i se poate intampla unui cuplu care este pus fata in fata cu un bilet castigator la loto, in valoare de 10 milioane de euro.
Bucharest Street Food Carnival - 7-10 septembrie 2017 - Romexpo - Bucurestenii sunt asteptati la cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est, cu sute de momente de neuitat, explozie de gusturi, arome, ritmuri vibrante si arta stradala.

Flash-uri din sens opus - 10 septembrie 2017 - Epic Bar - Vino sa vezi adaptarea dupa celebra carte a lui Marian Godina, intr-un spectacol in premiera, cu intrarea liberta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.