Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi ca manager interimar al Spitalului Colentina va fi Mircea Laza, care a detinut functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Deva.
"Ieri dupa-amiaza am avut mai multe intalniri, cateva interviuri, si am decis ca managerul interimar al Spitalului Colentina sa fie domnul Laza Mircea, care a fost managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Deva. (...) Exista posibilitatea legala de prelungire a unui contract de management interimar. Totul este conform legii, va dati seama ca nu ne permitem sa facem ceva ilegal", a precizat edilul in cadrul unei declaratii acordate presei dupa lansarea proiectului "Statii Verzi", potrivit AGERPRES.

"Am acceptat demisia de onoare a doamnei manager Silvi Ifrim, care a pus mai presus de opinia domniei sale interesul pacientilor si al Spitalului Colentina. Mi-a spus ca, desi a actionat cu foarte multa corectitudine si onestitate in actul managerial, faptul ca s-a ajuns la o astfel de situatie tensionata, prefera sa se retraga pentru a nu mai fi o sursa de tensiune. I-am acceptat demisia de onoare, ii respect calitatea de medic, de profesor, este un om care a muncit peste 30 de ani in Spitalul Colentina si a avut intentii bune", declara primarul Capitalei la Spitalul Colentina.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.