Edilul Capitalei, Gabriela Firea, informeaza ca urmeaza sa fie lansat un proiect pilot prin care elevii din Bucuresti sa fie dusi la scoala cu transportul local.

"Incercam sa gasim solutii pentru aglomeratia care se creeaza dimineata in zonele scolilor, sa imprumutam modele de bune practici. Vom lansa un proiect pilot prin care elevii sa fie transportati cu transportul local, iar parintii sa nu mai mearga cu masinile in numar de zeci, sute", sustine primarul, citat de romaniatv.net.

Mai precis, proiectul va fi pus in aplicare pentru elevii de la Scoala nr. 141 din Sectorul 5, care urmeaza sa invete la Scoala nr. 127 in perioada in care vor avea loc lucrari de demolare si reconstructie la unitatea in care invata.

Se va cere acordul parintilor pentru elevii clasele 0-IV , iar cei din clasele V-VIII vor fi transportati cu patru autobuze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.