Un barbat din Suceava a reusit sa stabileasca un record mondial, dupa ce a vandut un porumbel pentru suma de 500.000 de euro. Romanul a stabilit recordul in Belgia, cunoscuta ca "lumea columbofililor". 

Daniel Bucaciuc, in varsta de 41 de ani, are o pasiune pentru porumbei inca de cand era copil.

Suceveanul locuieste de 20 de ani in Belgia, unde are o firma de constructii dar, in paralel, isi urmeaza pasiunea pentru porumbei si face din ea o afacere.

De curand, a reusit sa vanda cel mai scump porumbel, pentru suma de 500.000 de euro, printr-o agentie de profil din Belgia.

„Sunt mai multi porumbei care sunt vanduti la sume de 400.000, 300.000 si uite ca al meu a ajuns acum la 500.000. Este record pentru Belgia si nu numai pentru ca nu s-a vandut nicaieri un porumbel cu o suma asa mare. Ba chiar porumbelul meu a fost mai scump, dar suma mea este 500.000 pentru ca agentia care l-a vandut si-a luat comisionul. Agentia are clienti in China si asa l-am dat”, a declarat Daniel Bucaciuc, tata a patru copii, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.