O fetita in varsta de sase ani a murit, duminica seara, intr-un incendiu izbucnit la o rulota, in municipiul Constanta, iar parintii ei si inca un copil au fost raniti, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, duminica seara, la un incendiu izbucnit pe bulevardul Mamaia, in zona Pescarie, la o rulota in care se afla un copil.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere, descarcerarea si trei ambulante, scrie News.ro.

In urma incendiului, o fetita de aproximativ sase ani, aflata in interiorul rulotei, a murit, fiind gasita carbonizata.

De asemenea, parintii fetei si celalalt copil al lor, un baiat in varsta de 7 ani, au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Focul a fost stins de pompieri in scurt timp, dar deocamdata nu este cunoscuta cauza izbucnirii incendiului.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Constanta, la spital au ajuns o femeie cu arsuri pe aproximativ 20 la suta din suprafata corpului, un barbat cu arsuri de gradul II si III pe 40 la suta din corp, ambele persoane fiind constiente, dar si un copil care a fost transportat la unitatea medicala pentru supraveghere, neavand arsuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.