Politistii din Iasi au folosit, in noaptea de sambata spre duminica, armamentul din dotare pentru imobilizarea unui barbat care provoca scandal si ameninta cu o sabie. In timpul actiunii, un politist a fost ranit cu sabia in zona capului, iar scandalagiul a fost impuscat, fiind transportat la spital.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Iasi, politistii au fost chemati, in noaptea de sambata spre duminica, sa intervina la un scandal care a izbucnit intre un barbat si fiul sau, acesta din urma amenintand cu o sabie.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje care au incercat sa aplaneze conflictul. In timpul actiunii, unul dintre politisti a fost ranit usor in zona capului cu sabia.

Surse oficiale din cadrul anchetei au precizat ca, in repetate randuri, politistii au incercat sa-i ia barbatului de 31 de ani sabia din mana si, pentru ca nu au reusit, l-au impuscat, dupa ce l-au somat in prealabil.

Barbatul a fost ranit, fiind transportat la spital, dar este in afara oricarui pericol, scrie News.ro.

Pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, dosarul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.