Doua persoane a murit si o alta a fost fost ranita, sambata dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea Sindrilita, pe sensul de mers Bucuresti - Urziceni, traficul fiind ingreunat.
Conform ISU, in accident au fost implicate cinci autoturisme in care se aflau sapte persoane. Doi barbati cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani au decedat.

O persoana ranita a fost transportata la spitalul Sf. Pantelimon, alte patru persoane refuzand transportul la spital.

Conform ISU, in acest caz au actionat 3 ambulante SMURD, o autospeciala de stingere si un echipaj de descarcerare.

"Circulatia rutiera pe DN2 este ingreunata, din cauza unui accident rutier produs in localitatea Sindrilita, judetul Ilfov, la kilometrul 23, pe sensul de mers Bucuresti-Urziceni, in care au fost implicate 4 autoturisme",a anuntat Centrul Infotrafic.

Conform reprezentantilor Infotrafic, un autoturism a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu un a doilea, care in urma impactului a lovit alte vehicule.

Datele initiale indicau ca, in urma accidentului, o persoana a decedat, iar alte doua au fost ranite, scrie News.ro.

"In acest moment este oprit sensul de mers Bucuresti-Urziceni si se circula pe banda de urgenta a sensului opus", au precizat reprezentantii Infotrafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.