Echipa emisiunii ”Romanii au talent”, difuzate de televiziunea Pro TV, organizeaza in premiera preselectii in Spania pentru cel de-al optulea sezon al show-ului, acestea urmand sa aiba loc pe 7 octombrie, in localitatea Alcala de Henares, aflata in apropiere de Madrid.

Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, noul sezon urmand sa fie dedicat in totalitate romanilor, oamenilor inzestrati care reprezinta tara cu mandrie si isi fac cunoscut talentul atat in Romania, cat si peste hotare, informeaza Pro TV.

In cinstea sezonului opt, trecem granitele tarii ca sa unim in talent romanii de pretutindeni! Romanii talentati din toata lumea sunt asteptati sa se inscrie la «Romanii au talent», pentru a trai spectacolul vietii lor si pentru a-si transforma visul in realitate!”, au transmis reprezentantii Pro TV.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este producator muzical al acestui sezon al emisiunii ”Romanii au talent”. El gestioneaza partea care tine de muzica din cadrul show-ului si contribuie cu pareri avizate la selectarea participantilor.

Cel de-al saptelea sezon al emisiunii de divertisment ”Romanii au talent”, difuzat de Pro TV in perioada 17 februarie – 2 iunie, in fiecare vineri seara, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public si a fost urmarit, in medie, de peste 2,6 milioane de telespectatori la nivel national.

Castigatoarea celui de-al saptelea sezon si a premiului de 120.000 de euro a fost Lorelai Mosnegutu, o adolescenta fara maini, abandonata de parinti si adoptata la varsta de doua luni.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.