Social 30 August 2017 14:08 de Clara Vacaru
Primaria Capitalei nu va mai acorda alte 25.000 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea de biciclete, in cadrul proiectului "Biciclisti in Bucuresti”, proiectul de hotarare fiind respins in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Proiectul a fost respins cu 26 de voturi „pentru” si 19 voturi „impotriva”.

Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, considera „imorala” acordarea de vouchere pentru cumpararea de biciclete.

Este imoral sa luam bani de la niste oameni si sa ii dam altor oameni ca sa isi ia biciclete. Efectiv se dau bani populatiei in ideea sprijinului electoral”, a declarat Ciprian Ciucu.

Grupul PNL nu a votat acest proiect.

Am avut bucuria sa constat ca sunt foarte multi doritori care vor sa isi cumpere bicicleta. Am auzit si multe comentarii cum ca nu avem infrastructura, dar incurajam cumpararea bicicletelor. M-am intalnit cu mai multe asociatii si toti reprezentantii au spus ca pana nu exista acel numar suficient de persoane care sa foloseasca bicicleta ca mijloc de transport, atentia celor din trafic si a tuturor nu este suficient de crescuta. Nu renuntam la ideea ca in Capitala sa avem un numar foarte mare de biciclisti”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, la inceputul sedintei de consiliu.

Retail jobs

Proiectul "Biciclisti in Bucuresti” a fost aprobat in sedinta CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere in valoare de 500 de lei cetatenilor cu varsta de peste 18 ani si cu resedinta sau domiciliul in Bucuresti care vor sa isi cumpere o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.