Social 28 August 2017 16:00
Presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, sustine ca a solicitat SRI sa comunice care a fost procedura legala de ocupare a postului de conferentiar universitar la Academia de Informatii de catre Florian Coldea.

"Am facut o solicitare la Serviciul Roman de Informatii in ceea ce priveste incadrarea pe postul de conferentiar universitar la Academia de Informatii a domnului Florian Coldea. Am cerut sa ni se comunice care a fost procedura legala de ocupare a acestui post si sa ne fie puse la dispozitie documentele din care sa ne lamurim daca domnul Coldea indeplineste sau nu conditiile pentru un asemenea post didactic", a declarat Adrian Tutuianu.

"Am solicitat SRI sa ne trimita punctul de vedere legat de comunicarea de la DNA catre SRI, respectiv solicitarile de monitorizare a posturilor Antena 3 si RCD-RDS. Vom vedea care a fost temeiul legal al acestui schimb de informatii si in ce masura au fost respectate dispozitiile legale care privesc activitatea SRI", a adaugat el, potrivit digi24.ro, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.