Social 25 August 2017 13:09 de Clara Vacaru
O femeie a fost injunghiata in gat, vineri la pranz, in zona unei cofetarii din localitatea argeseana Mioveni, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Primele date obtinute de catre politisti arata ca agresorul este un barbat de 37 de ani, bolnav psihic, care in urma cu doi ani a mai atacat o tanara pe strada, pe care, de asemenea, a injunghiat-o. Victima a suferit o hemoragie masiva si a fost transportata la spital in stare foarte grava, insa nu a putut fi salvata.

Potrivit ISU Arges, o persoana a anuntat, vineri la pranz, ca o femeie a fost injunghiata in gat, in plina strada, in dreptul unei cofetarii din Mioveni.

La locul incidentului, au fost trimise de urgenta un echipaj al Servciului Judetean de Ambulanta Arges si un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila.

Primele date obtinute de catre politisti arata ca agresorul este un barbat de 37 de ani, bolnav psihic, care aparent nu are nicio legatura cu femeia pe care a atacat-o.

Surse din Politie au declarat pentru News.ro ca in urma cu doi ani barbatul a atacat tot pe strada o tanara pe care, de asemenea, a injunghiat-o. La vremea respectiva, barbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanta a dispus tratament medicamentos pentru barbat, iar din punct de vedere legal el se afla in grija mamei sale.

Potrivit acelorasi surse, in urma cu doua luni, barbatul a avut o criza si a fost internat la un spital din Vedea.

Victima barbatului a decedat, ea suferind o hemoragie masiva. Dupa ce a fost injunghiata, femeia a fost preluata de un echipaj de Terapie Intenvsiva mobila si dusa la spital, unde medicii au incercat sa o salveze. VIctima avea 69 de ani si era din localitate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.