Social 23 August 2017 14:59
Capitala Romaniei ocupa primul loc in topul celor mai aglomerate orase europene in ceea ce priveste traficul, cu un scor de 50%. Asta inseamna ca timpul petrecut in trafic, pentru a ajunge din punctul A in punctul B, este cu 50% mai lung decat in mod normal. Indicele de congestionare este mai mare decat anul trecut. 

Topul a fost realizat de o companie de navigatie si cartografiere, care a colectat date timp de noua ani si a oferit fiecarui oras cate un scor de congestionare, care se intindea pe o scala de la 1 la 100, noteaza Business Insider, citat de Adevarul.ro.

Scorul reflecta de cat timp in plus ai nevoie pentru a ajunge dintr-un loc in altul, in respectivul oras.

Daca in alte orase, precum Londra, s-au luat masuri pentru a reduce congestionarea traficului, Bucurestiul ocupa un loc fruntas atat la cel mai aglomerat trafic din Europa, cat si la cea mai mare crestere a indicelui de aglomeratie (7 puncte).

Capitala Romaniei este urmata de Moscova, Sankt Petersburg, Londra, Marsilia, Roma, Paris, Bruxelles, Manchester si Atena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.