Social 23 August 2017 11:13
Seful de la Protectia Consumatorului Constanta a fost admonestat, marti, de pasagerul unui autobuz foarte aglomerat, care circula pe ruta Constanta - Costinesti, al carui sofer nu coopera. Autobuzul avea 16 persoane in plus fata de numarul permis. 

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu, a fost admonestat de pasagerul microbuzului supraaglomerat. Soferul, de asemenea, nu a cooperat si a refuzat sa prezinte actele cerute de Constantinescu si a incercat sa plece din statie, desi reprezentantul OPC se postase in fata masinii.

„La momentul la care m-am deplasat spre microbuz, acesta era oprit in statie. Am solicitat soferului sa-mi prezinte documentele de transportator, inspectia tehnica, numarul de calatori autorizat, mai ales pentru faptul ca la data si la ora controlului in acest autobuz se aflau peste 16 persoane fata de numarul de locuri autorizat. Acesta a refuzat atat legitimarea, a procedat la deplasarea in continuare, am stat in fata autobuzului pentru ca era singura maniera, impreuna cu colegii de la Politia Locala, de a afla cati oameni sunt in autobuz. Am apelat 112, am luat legatura cu structura Serviciului de Circulatie a Inspectoratului de Politie Circulatie Constanta si, impreuna, am procedat la legitimarea soferului”, a declarat comisarul sef Horia Constantinescu, potrivit Mediafax.ro.

Acesta a precizat ca administratorii societatii au fost invitati la sediul OPC pentru a clarifica situatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.