Social 23 August 2017 10:33
Traficul rutier va fi restrictionat, miercuri seara, pe mai multe strazi din jurul Arenei Nationale, unde se va desfasura meciul dintre FCSB si Sporting Lisabona. 

Incepand cu ora 18:00, traficul rutier va fi restrictionat pe str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul "National Arena", dar si pe strazile care intersecteaza acest tronson: str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in stadion, dar si Bd. Basarabia, intre Piata Muncii si Bd. Chisinau si Str. Toni Bulandra, intre Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu.

Incepand de marti, ora 20:00 a fost restrictionata si parcarea in zona intrarii in Bd. Basarabia a stadionului, informeaza Digi24.ro.

Brigada Rutiera a Capitalei ii indeamna pe soferi sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru a evita blocajele in trafic, sa nu opreasca si/ sau sa stationeze decat in locuri special amenajate sau cat mai departe de arena si sa reduca viteza cand trec pe langa grupurile de suporteri.

Meciul de fotbal FCSB - Sporting Lisabona va avea loc miercuri, incepand cu ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.