Social 22 August 2017 17:10
Un roman a murit si mai multi au fost raniti, in urma unui accident in care a fost implicat microbuzul in care acestia se aflau, produs luni in Belgia.

Ambasada Romaniei la Bruxelles are in atentie accidentul rutier produs luni pe soseaua E35, care leaga orasul belgian Anvers de orasul olandez Eindhoven, accident soldat cu un deces si cu ranirea mai multor persoane. Misiunea diplomatica romana a fost contactata ulterior de familiile a doua victime de cetatenie romana, respectiv a persoanei decedate si a unuia dintre raniti, a precizat MAE la solicitarea News.ro.

In acelasi timp, ambasada a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale in vederea obtinerii unor detalii suplimentare, fiind momentan in asteptarea unei informari oficiale cu privire la accident si la urmarile acestuia.

Personalul misiunii diplomatice acorda familiei cetateanului roman decedat asistenta consulara in procedurile specifice repatrierii trupului neinsufletit.

De asemenea, s-au solicitat unitatii medicale unde se afla internat cetateanul roman ranit, informatii suplimentare privind evolutia starii de sanatate a acestuia.

Ambasada Romaniei la Bruxelles monitorizeaza situatia, pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile locale si cu familiile victimelor identificate pana in prezent, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara specifica in astfel de cazuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.