Social 21 August 2017 13:09
Un barbat de 47 de ani din localitatea galateana Umbraresti, suspectat ca si-ar fi ucis fiul de 22 de ani cu o lovitura de cutit aplicata in zona inimii, a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor.

Update 15:41- Magistratii Tribunalului Galati au admis, luni, propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile formulata de catre procurori pe numele barbatului de 47 de ani, din localitatea galateana Umbraresti, retinut dupa ce si-a ucis fiul.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, Oana Hancu, a declarat, luni, ca un barbat de 47 de ani din localitatea Umbraresti a fost retinut, el fiind suspectat ca si-a omorat fiul, in varsta de 22 de ani.

Din primele cercetari, se pare ca barbatul, care consuma frecvent alcool si devenea agresiv, a avut un conflict cu fiul sau, recent venit acasa de la munca din Italia care intentiona sa o ia si pe mama sa acolo, scrie News.ro.

La un moment dat, duminica seara, barbatul a luat un cutit, cu o lama de 16 centimetri, pe care l-a infipt in inima fiului, iar medicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

"Un echipaj al Ambulantei a fost solicitat sa intervina duminica seara in localitatea Umbraresti unde un tanar de 22 de ani prezenta o plaga injungiata in inima. Avea o hemorgaie puternica. A fost o singura lovitura, fatala. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind gasit decedat de colegii nostri", a afirmat seful Serviciului Judetean de Ambulamta Galati, dr. Mihai Polinschi.

Dupa ce i-a infipt cutitul in inima fiului, barbatul a fugit, dar a fost prins la scurt timp de politisti. In fata anchetatorilor, si-a recunoscut fapta, insa a spus ca si-a injungiat fiul dupa ce acesta l-ar fi lovit.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.