Social 21 August 2017 11:44
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este de parere ca solutia optima pentru actuala criza de la TAROM este un management profesionist si un consiliu de supraveghere cu oameni cu experienta.
”Situatia Tarom cred ca este in primul rand in atentia Ministrului Transporturilor si a premierului. Dupa cum stiti, nu va asteptati ca Parlamentul sa aiba, aici, un rol principal”, a declarat Tariceanu, citat de libertatea.ro.

"Trebuie pus un management profesionist care sa fi lucrat, sa aiba experienta in domeniul aviatiei, un consiliu de supravgehere cu oameni cu experienta, pentru ca in aceasta perioada de timp, si nu ma refer la ultimele luni, ci la ultimii ani, cand este dupa cum vedeti o adevarata explozie a transporturilor aeriene, apar companii noi, companiile existente prospera si dezvolta, numai Taromul nostru merge in picaj", a adaugat el, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.