Social 20 August 2017 13:03
Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, atat in 2016, cat si in 2017, tot mai multi romani au ales sa isi amenajeze piscine moderne, de dimensiuni mai mari, pe langa cele gonflabile.

”Am observat, in ultimul an, si o tendinta de evolutie a calitatii piscinelor si materialelor alese de clienti. Am vandut semnificativ mai multe piscine cu pereti metalici, din lemn sau cu cofraj din polistiren. Modelele variaza in functie de sistemul de amplasare. Avem, astfel, piscine supraterane, semi-ingropate si ȋngropate. De asemenea, preferintele pentru forma acestora s-au diversificat, optand, pe langa cele rotunde si pentru forme ovale, dreptunghiulare sau octogonale”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach Romania.

Reprezentantii companiei ii sfatuiesc pe posesorii de piscine sa acorde o atentie sporita verificarii si, mai ales, intretinerii apei dar si scarilor amplasate in exterior sau in interior, in special atunci cand sunt folosite si de catre copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.