Social 20 August 2017 12:55
Un accident rutier cumplit a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in judetul Buzau, in urma caruia o tanara in varsta de 18 ani si-a pierdut viata, iar o alta in varsta de 19 ani a fost grav ranita.

Victimele se aflau la o nunta, de unde au plecat pentru cateva zeci de minute, impreuna cu alti nuntasi, dupa ce au furat mireasa. La plecarea din discoteca siuata in satul Smardan, pentru a nu ramane in urma celorlalti nuntasi, tanara a accelerat prea tare, iar cand drumul asfaltat s-a terminat, autovehiculul a derapat si s-a lovit de un copac. In urma impactului violent, masina s-a rasturnat, scrie antena3.ro.

Persoana de la volan a murit pe loc, iar tanara care se afla in autoturism a suferit o fractura deschisa la picior. Un alt nuntas care a ajuns la locul accidentului a reusit sa o scoata din vehicul, noteaza stirileprotv.ro.

La fata locului s-au deplasat autoritatile si un procuror criminalist, deschizandu-se o ancheta in acest caz pentru a se stabili cum s-a produs accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.