Social 18 August 2017 11:57
O femeie din judetul Arges si-a dat foc vineri dimineata, dupa care s-a aruncat intr-un lac din curtea unei rude, ea fiind gasita pe malul apei cu arsuri pe 80% din suprafata corpului. Sotul femeii a spus ca aceasta a suferit o interventie de extirpare a unei tumori pe creier, iar in uma operatiei medicii au spus ca este posibil ca ea sa aiba tulburari de comportament.

Potrivit datelor furnizate de Politia Judeteana Arges, politistii au fost sesizati ca o femeie de 49 de ani, din localitatea Arefu, si-a dat foc, apoi s-a aruncat intr-un lac din curtea unei rude.

Ea a fost gasita in viata, avand arsuri pe 80% din suprafata corpului, si a fost transportata la spitalul din Curtea de Arges.

Sotul femeii le-a povestit politistilor ca aceasta a suferit o interventie de extirpare a unei tumori pe creier, iar in uma operatiei medicii au spus ca este posibil ca ea sa aiba tulburari de comportament, scrie News.ro.

El a precizat ca femeia s-a trezit devreme vineri, iar la un moment dat a constat ca sotia sa nu este in casa si a inceput sa o caute, gasind-o in curtea rudei respective.

Politistii fac cercetari in acest caz

Tot in judetul Arges, echipajele ISU au intervenit, vineri, pentru a scoate trupul unei femei care s-a inecat intr-un canal care face legatura cu lacul de acumulare din Curtea de Arges.

Cadavrul a fost examinat de medicii de la Ambulanta, care au constatat ca femeia murise in urma cu cateva ore, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.