Social 18 August 2017 15:54
Referitor la atentatul care a avut loc in Barcelona, Eugen Tomac sustine ca "statele trebuie sa fie tot mai pregatite, prin structurile specifice, sa faca fata acestor amenintari"

"Terorismul loveste din nou in Europa, iar victime sunt oameni liberi si nevinovati.

Printre cele aproape o suta de victime de la Barcelona sunt si doi romani. In Catalonia locuieste o comunitate romaneasca de peste 150 000 de cetateni ai Romaniei.

Sa ne rugam pentru ei si pentru cei 13 nevinovati care si-au pierdut viata in acest atac terorist infiorator. Sper ca romanii nostri si toti ceilalti raniti sa se refaca cat mai curand.

Din nefericire, aceste minti bolnave vin in Europa si seamana teroare, iar statele trebuie sa fie tot mai pregatite, prin structurile specifice, sa faca fata acestor amenintari.

Nu cred ca mai trebuie tolerat vreun personaj suspect sau partizan al acestor grupari teroriste. Orice individ identificat trebuie expulzat imediat.

P.S.Din pacate, inca un roman este victima actului terorist, sa ne rugam pentru sanatatea lui", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.