Social 18 August 2017 10:01
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca atacul din Barcelona "arata din nou pericolul reprezentat de terorism pentru intreaga lume si importanta luptei impotriva gruparilor teroriste", noteaza antena3.ro.

"Astazi (n.r.- joi) ne confruntam cu o noua tragedie care a lovit Europa, o zi trista pentru poporul spaniol. Atentatul de la Barcelona arata din nou pericolul reprezentat de terorism pentru intreaga lume si importanta luptei impotriva gruparilor teroriste. Este un angajament pe care Romania, alaturi de celelalte state ale lumii si l-a luat, astfel incat sa eliminam amenintarea terorista, care face victime in intreaga lume. In aceste momente grele, imi exprim condoleantele fata de poporul spaniol si familiile victimelor", a scris Tariceanu pe Facebook.

Reamintim ca bilantul victimelor in urma atentatului produs joi seara pe Bulevardul La Rambla din Barcelona a ajuns la 13 morti si 100 de raniti printre care se numara si doi romani. Organizatia terorista ISIS a revendicat atacul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.