Social 17 August 2017 14:28
O femeie din Timisoara a fost lovita cu picioarele si a fost izbita cu capul de o masina si de asfalt de mai multi barbati care coborasera din autoturism in momentul cand victima a incercat sa iasa din casa. Potrivit politistilor, scandalul a izbucnit in noaptea de miercuri spre joi, aproape de miezul noptii, pe strada Brasov din Timisoara, locuita in mare parte de cetateni de etnie roma.

Femeia, care locuieste singura deoarece sotul ei este plecat la munca in Germania, a incercat sa iasa din casa, iar in momentul in care a ajuns in strada in dreptul ei a oprit o masina din care au coborat mai multi indivizi. Barbatii au inceput sa o loveasca cu picioarele si sa o izbeasca cu capul de masina si de asfalt.

Atat femeia, cat si agresorii sunt de etnie roma, spun vecinii, iar confictul este unul mai vechi, familia din care fac parte barbatii incercand de mai multe ori sa o convinga pe aceasta sa plece si sa le vanda lor locuinta.

La locul incidentului au sosit politisti, dar si o ambulanta care a preluat-o pe femeie si a dus-o la spital pentru a-i acorda ingrijiri medicale.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sarbu, a declarat pentru News.ro ca politistii fac verificari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

"Este vorba despre un conflict mai vechi intre doua familii de romi, care a reizbucnit. A fost agresata o persoana de sex feminim de catre doi barbati, cu totii romi. Deocamdata, se fac verificari pentru a stabili ce s-a intamplat", a declarat Ionut Sarbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.