Social 16 August 2017 23:48
Un barbat de 52 de ani, din orasul Aiud, judetul Alba, care traversa strada neregulamentar, a murit miercuri seara, dupa ce a fost lovit de o ambulanta care se afla in misiune si care avea pornite semnalele acustice si luminoase.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Alba, un barbat in varsta de 52 de ani a traversat neregulamentar o strada din Aiud si a fost lovit de o ambulanta care se afla in misiune si care avea pornite semnalele acustice si luminoase.

Sursa citata a mai precizat ca barbatul a fost ranit grav, iar ulterior, inainte de sosirea echipajelor medicale care urmau sa-l preia, acesta a murit.

Ambulanta implicata in accident apartine Serviciului Judetean de Ambulanta Alba si era in misiune, scrie News.ro.

Din cauza accidentului, circulatia pe drumul national 1 (E81) intre Sebes si Turda, in dreptul orasului Aiud, a fost blocata pe ambele sensuri, iar traficul urmeaza sa fie reluat dupa ce vor fi terminate cercetarile la fata locului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.