Social 15 August 2017 15:46
Doi tineri, sot si sotie, in varsta de 28 si 26 de ani, au fost grav raniti, marti, dupa ce s-au rasturnat cu masina pe Transalpina, la locul accidentului intervenind salvamontistii si fiind trimis si un elicopter SMURD.

Reprezentantul Salvamont Gorj Ioan Dodenciu a declarat pentru News.ro ca salvamontistii au intervenit pe Transalpina, in zona Vaii Lotrului, unde o masina de teren in care se aflau doua persoane, sot si sotie din Timisoara, a iesit de pe drumul principal si s-a rasturnat pe un teren accidentat.

”Este vorba despre o masina de teren in care se aflau doua persoane. Au luat-o pe un teren accidentat, iesind de pe soseaua principala, iar la un moment dat s-au rasturnat cu autoturismul de cateva ori, pana in drum. Ambii sunt raniti. Noi, cei de la Salvaomont, am fost in echipaj de prima urgenta, i-am scos si masina si au fost transportati la spital. Unul a fost preluat de Ambulanta, iar celalalt de elicopterul SMURD”, a declarat Ioan Dodenciu.

Potrivit acestuia, la locul accidentului au sosit mai multe ambulante de la Petrosani si din judetul Valcea, precum si elicopterul SMURD.

Ambii tineri au suferit multiple plagi si traumatisme, a adaugat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.