Social 13 August 2017 11:43 de Clara Vacaru
Un barbat de 37 de ani si-a injunghiat cu un cutit fiul in varsta de cinci ani, apoi a plecat cu masina si a intrat intr-un copac, cu viteza. El a decedat in urma impactului, iar copil a fost transportat la spital in stare grava.

Din primele informatii ale anchetatorilor reiese ca barbatul de 37 de ani conducea sambata noapte un autoturism Dacia, iar la un moment dat a intrat intr-un copac de pe marginea drumului, intre localitatile Panciu si Satu Nou. Acul de la vitezometrul masinii s-a oprit la 180 de kilometri la ora.

In urma impactului, barbatul a murit pe loc.

Potrivit anchetatorilor, cu putin timp inainte barbatul venise la parinti in localitatea vranceana Fitionesti si si-a injunghiat cu un cutit, in burta, fiul de cinci ani.

Copilul a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean din Focsani.

”A venit cu plaga injunghiata penetranta, a fost operat de urgenta, iar in prezent starea lui este stabila, este constient si se afla la Terapie intensiva”, a declarat purtatorul de cuvant al SJU Focsani, Alina Cozma.

Procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea urmeaza sa stabileasca legatura dintre cele doua incidente, ipoteza luata in calcul fiind ca barbatul s-ar fi sinucis dupa ce ar fi incercat sa-si omoare copilul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.