Prezentatorul TV Mihai Gadea i-a reprosat lui Ludovic Orban ca nu are pozitii mai transante impotriva DNA, mai ales ca a fost scos din cursa pentru Primaria Capitalei intr-un dosar in care a fost ulterior achitat de judecatori.

"Din cate inteleg, procurorul respectiv nu mai este in DNA. Nu stiu pe unde il poarta pasii (...) Cred ca se face si un soi de evaluare, iar procurorul respectiv stiu ca nu mai este in DNA. Eu cred ca misiunea noastra a tuturor nu este sa cautam razbunare impotriva celor care ne-au facut rau, ci trebuie sa cautam sa venim cu idei, cu proiecte care sa ii ajute pe semenii nostri”, a spus Orban.

De partea cealalta, Orban i-a reprosat lui Gadea ca nu i-a intrebat pe Mihai Tudose si Liviu Dragnea despre afacerile personale. "Nu stiu daca am venit in aceasta emisiune pentru a ma lua dumneavoastra la rost. Nu am vazut ca in emisiunile cu ceialalti lideri politici, nici pe domnul Tudose nu l-ati intrebat cum de are fiica sa afacerile cu energie, nici pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci. V-am raspuns cu bunavointa invitatiei dumneavoastra”, a spus liderul PNL.

Mihai Gadea a incheiat facandu-l pe Orban "penibil"

Urmariti schimbul de replici dintre cei doi in video-ul de mai jos.