Social 11 August 2017 11:52 de Clara Vacaru
Discutie tensionata joi seara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, intre liderul PNL Ludovic Orban si Mihai Gadea, realizatorul emisiunii.

Prezentatorul TV Mihai Gadea i-a reprosat lui Ludovic Orban ca nu are pozitii mai transante impotriva DNA, mai ales ca a fost scos din cursa pentru Primaria Capitalei intr-un dosar in care a fost ulterior achitat de judecatori.

"Din cate inteleg, procurorul respectiv nu mai este in DNA. Nu stiu pe unde il poarta pasii (...) Cred ca se face si un soi de evaluare, iar procurorul respectiv stiu ca nu mai este in DNA. Eu cred ca misiunea noastra a tuturor nu este sa cautam razbunare impotriva celor care ne-au facut rau, ci trebuie sa cautam sa venim cu idei, cu proiecte care sa ii ajute pe semenii nostri”, a spus Orban.

De partea cealalta, Orban i-a reprosat lui Gadea ca nu i-a intrebat pe Mihai Tudose si Liviu Dragnea despre afacerile personale. "Nu stiu daca am venit in aceasta emisiune pentru a ma lua dumneavoastra la rost. Nu am vazut ca in emisiunile cu ceialalti lideri politici, nici pe domnul Tudose nu l-ati intrebat cum de are fiica sa afacerile cu energie, nici pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci. V-am raspuns cu bunavointa invitatiei dumneavoastra”, a spus liderul PNL.

Mihai Gadea a incheiat facandu-l pe Orban "penibil"

Urmariti schimbul de replici dintre cei doi in video-ul de mai jos.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.