Social 11 August 2017 09:29 de Clara Vacaru
O aeronava a companiei Wizz Air care urma sa plece, joi seara, la ora 18.10, la Londra de pe Aeroportul International Sibiu s-a intors la sol la scurt timp de la decolare, iar zborul a fost anulat, dupa ce o pasare a lovit unul dintre motoarele avionului. Pasagerii au fost redirectionati pe alte rute, in functie de optiunile personale si posibilitatile operatorului aerian.

"Zborul companiei Wizz Air, numarul 3771, de la Sibiu la Londra, cu plecarea programanta la ora 18:10, a fost anulat. Dupa decolare, o pasare a lovit unul dintre motoarele aeronavei, motiv pentru care pilotul comandant a decis intreruperea zborului si intoarcerea aeronavei la sol". a informat, joi seara, purtatorul de cuvant al Aeroportului International Sibiu, Nicoleta Boborodea.

Sursa citata a precizat ca, in aceste conditii, pasagerii au fost debarcati si rerutati, in functie de optiunile personale si posibilitatile operatorului aerian.

Potrivit aceleaisi surse, o echipa de interventie din partea operatorului aerian a sosit deja la fata locului, pentru evaluarea situatiei si stabilirea masurilor de remediere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.