Social 10 August 2017 15:47 de Clara Vacaru
 Doi craioveni, sot si sotie, se afla internati la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Craiova, dupa ce analizele de laborator au aratat ca acestia sunt infectati cu antrax.

Cei doi locuiesc intr-un cartier de la marginea Craiovei si au in gospodarie mai multe animale, la locuinta acestora urmand sa se faca o ancheta epidemiologica.

Barbatul si femeia s-au prezentat, pe 4 august, la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova cu mai multe leziuni la maini, ei fiind internati. Medicii au suspectat ca in cazul celor doi este vorba despre antrax.

Cei doi s-au imbolnavit in urma contactului cu animalele din gospodarie, urmand ca la locuinta acestora sa fie facuta o ancheta epidemiologica.

Cele doua cazuri de imbolnavire cu antrax au fost aduse la cunostinta specialistilor Directiei Sanitar Veterinare Dolj.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.