Social 9 August 2017 14:37 de Clara Vacaru
Patronul unei fabrici de textile din Paulesti, Prahova, a fost filmat in timp ce si-a bagat angajatii "in sedinta", suparat ca acestia erau nemultumiti de faptul ca leafa le-a intarziat. Nervos, barbatul a inceput sa ii jigneasca pe angajati, facandu-i "animale", "tarani" sau "scursuri".

Incidentul a avut loc la data de 16 iunie, dar a fost postat recent pe internet, scrie observatorulph.ro.

In imagini se poate vedea cum patronul sta in mijlocul angajatilor sai si incepe, la un moment dat, sa tipe la ei si sa ii jigneasca. Cuvintele lui sunt traduse de un translator care, insa, alege sa nu reproduca cuvant cu cuvant spusele barbatului.

Patronul le spune oamenilor ca o intarziere de o zi la plata salariului nu le da niciun drept sa se comporte asa, motivand ca in alte fabrici oamenii nu a fost platiti cu lunile.

"Taceti din gura, nu ma intereseaza, nu ma intereseaza nimic! Bine? Aveti de ales: la 16.10 puteti sa mergeti acasa fara salarii, sau puteti sa le asteptati ca niste persoane civilizate. ASTA E! (...) Stati, stati, stati, stati! TACETI DIN GURA! Ascultati! Va spun ceva! M-am saturat pana peste cap de voi toti! Felul in care v-ati purtat ieri, sunteti niste animale nenorocite! Sunteti dezgustatori! TACETI DRACULUI DIN GURA! TACETI DRACULUI DIN GURA! Daca nu va place, carati-va dracului! Tarani nenorociti!", sunt doar cateva dintre jignirile patronului strain.

In momentul in care o persoana din multime a indraznit sa ridice vocea, patronul s-a indreptat spre zona respectiva si a strigat la o angajata pe care traducatoarea a acuzat-o ca a huiduit. Femeia a incercat sa se apere, spunand ca nu a huduit pe nimeni. "Taci dracului! IESI AFARA! IESI AFARA! Scursurilor!", a continuat patronul.

"Aceasta este situatia! Imi pare rau pentru voi, ascultati, stiu ca nu sunteti toti la fel de rai, ii stiu eu pe cei cu gura mare! Si in curand o sa scap dracului de voi!", a amenintat barbatul.

"Credeti ca daca am intarziat o singura zi cu salariile voastre nenorocite, o singura zi intarziere, credeti ca va puteti purta asa? Sunteti dezgustatori! Sunteti ai dracului de dezgustatori!", mai spus el, precizand ca exista fabrici unde angajatii isi asteapta banii de la Craciun.

Citeste si:
„Se caută angajați, ofer recompensă”. Lucrătorii unei fabrici din...
„Se caută angajați, ofer...


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.