Social 7 August 2017 00:10
Principesa Margareta a declarat, duminica, la Savarsin, in judetul Arad, ca starea de sanatate a Regelui Mihai este in continuare fragila, dar stabila pentru moment.

Principesa Margareta si Principele Radu au participat, duminica, la o slujba de pomenire a eroilor de la Marasesti, care a fost oficiata la Biserica Ortodoxa Savarsin.

La iesirea de la slujba, principesa Margareta a fost intrebata de catre jurnalisti despre starea de sanatate a Regelui Mihai, ea declarand ca este fragila, dar stabila.

"E foarte fragil, (regele - n.r.), a avut un an incredibil de greu, dar e stabil. Are o vara linistita, ceea ce ma bucura", a declarat principesa.

Ceremonia religioasa in memoria eroilor a fost oficiata in prezenta Inalt Preasfintiei Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la ea participand zeci de localnici din Savarsin, scrie News.ro.

La sfarsitul lunii iunie, Principesa Margareta si principele Radu s-au aflat in Elvetia, unde au stat cateva zile alaturi de regele Mihai, potrivit uni anunt facut de Casa Regala, care preciza atunci ca starea de sanatate a regelui "este fragila, dar prezinta stabilitate".

Regele Mihai I - ultimul monarh din tarile Europei de Est, care in 25 octombrie 2016 a implinit 95 de ani - s-a retras din viata publica la inceputul lunii martie a anului trecut, cand Casa Regala a anuntat ca acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.