Social 4 August 2017 22:26 de Clara Vacaru
 O tanara in varsta de 30 de ani a murit, vineri seara, dupa ce masina in care se afla, condusa de catre sotul sau, baut si fara permis auto, s-a rasturnat pe o strada din orasul Abrud.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, vineri, pentru News.ro, ca accidentul a avut loc pe o strada din orasul Abrud, unde soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, moment in care masina a rupt un gard si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

In urma impactului sotia soferului, o tanara in varsta de 30 de ani, a fost ranita grav, fiind transportata in coma la Spitalul Campeni, unde medicii au solicitat interventia unui elicopter SMURD, insa femeia a murit inainte sa fie preluata de echipajul medical aerian.

Soferul vinovat de producerea accidentului, un barbat in varsta de 36 de ani din Abrud, a scapat cu ranit usoare, insa politistii au stabilit ca nu are permis si era sub influenta alcoolului, valoarea rezultata pe etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul este cercetat de catre politisti pentru ucidere din culpa care urmeaza a stabili daca vor lua sau nu masuri preventive fata de acesta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.