Social 4 August 2017 13:47

Untold 2017 nu este singurul eveniment din acest weekend. Bucurestenii care au ales sa ramana in Capitala au parte de o multitudine de surprize, printre care se numara piese de teatru, concerte, dar si expozitii sau workshopuri. 

Deschidere BEAT - Trio Haiducilor cu Nicolae Feraru - 5 august 2017 - BEAT bar umanist - renumitul tambalist va tine un concert extraordinar. Vino sa asculti muzica lautareasca, cantece rare, culese din cele mai frumoase colturi ale tarii.

Era OK si la 60 - 5 august 2017 - Godot Cafe Teatru - indragitul actor Razvan Vasilescu povesteste cu umor si ironie despre cum si-a schimbat perspectiva despre viata, odata cu inaintarea in varsta.

Secretul fericiri - 5 august 2017 - Godot Cafe Teatru - o piesa de teatru despre stereotipuri, metafore inutile, care ascund lipsa de continut, intamplari previzibile, sensul inchipuit al vietii si secretul comercial al fericirii.

Mama Connect si troc - 5 august 2017 - Ludotech - asociatia Work at Home Moms organizeaza si in acest weekend un workshop, in care participantele vor discuta despre initiative, proiecte si propuneri.

Train Enigma - real life game & calatorie la mare - 5 august 2017 - Gara de Nord - trenul de lux Astra Trans Carpatic SRL este singurul care ofera real life game in Romania. Jocul se desfasoara intr-un tren in miscare. Participantii au ocazia sa devina detectivi, spioni, sa descopere si sa ia decizii de echipa.

Yoga pentru familii - 5 august 2017 - Ludotech - yoga te ajuta sa te descoperi. Vei incepe cu exercitii de incalzire si vei continua cu o serie de miscari simple, dar care iti pun in miscare tot corpul si iti controleaza respiratia.

Una Noche de Bolero - Concert de Muzica Cubaneza - 6 august 2017 - Ceainaria ARTea - cantautorul cubanez Nesto Michell se intoarce cu un concert plin de bucurie si acorduri cubaneze autentice.

Iubirea e un lucru foarte mare - 6 august 2017 - Club The Hub - comedia infatiseaza doi tineri nerabdatori, care se intalnesc in gara de la Medgidia si isi pun la cale viitorul. Piesa de teatru este presarata cu situatii folclorice.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Avioane de hartie - 6 august 2017 - Ludotech - asociatia Work at Home Moms va invita la atelierul de avioane de hartie, unde veti invata modele si tehnici de indoire pentru realizarea avioanelor de hartie.

Above and Beyond - 5-6 august 2017 - SUN PLAZA - ofera participantilor cinci galerii care contin mai multe display-uri interactive, fiecare cu rol bine definit. Poti experimenta simularea zborului, poti ajunge in spatiu cu ajutorul unui lift si iti poti crea propriul avion super sonic. La finalul expozitiei, vei intelege mai bine principiile zborului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.