Social 1 August 2017 10:58
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj scoate la licitatie un ciobanesc german pregatit in orice moment sa salveze vieti. Pretul de pornire a fost 7.500 de lei. 

Seza, ciobanescul german in varsta de trei ani, este un caine foarte inteligent, cuminte si ascultator. Aceasta este descrierea pe care o face stapanul sau.

In 2015, Seza a obtinut nota 9 la Centrul Chinologic de la Sibiu si poate reprezenta un real ajutor pentru orice familie.

"Orice caine de cautare - salvare este util societatii, deci ar trebui sa ajunga intr-o familie care, atentie, isi asuma responsabilitate foarte mare", a precizat Liviu Ionescu, profesor chinologic, potrivit stirileprotv.ro.

Dat fiind faptul ca nimeni nu s-a aratat interesat, pana acum, de achizitie, pretul porneste de la sase mii de lei. In cazul in care nu isi va gasi un nou stapan, ciobanescul german va ramane in grija instructorului.

Seza este singurul caine specializat in cautarea si recuperarea victimelor de la ISU Dolj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.