Social 1 August 2017 11:00
Angajatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor isi vor notifica angajatorul cu privire la refuzul de a face ore suplimentare. Anuntul a fost facut de Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP. 

"Incepand de azi notificam angajatorul ca refuzam sa mai facem ore suplimentare", a anuntat Dumitrascu, apreciind ca aceasta va duce la blocarea activitatii, noteaza Hotnews.ro.

Dumitrascu a reclamat faptul ca orele suplimentare ar trebui sa se recupereze, lucru care nu se intampla de fiecare data. Acesta a facut referire si la numarul insuficient de angajati.

Potrivit informatiilor furnizate de presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, urmatoarea etapa a protestelor consta in pichetare, precizand ca Ministerul Justitiei va fi actionat in instanta. Dupa aceasta actiune, vor fi organizate proteste la sediile Administratiei Nationale a Penitenciarelor si Ministerul Justitiei.

"Vor fi asigurate servicii minimale, paza si suraveghere, iar celalte servicii vor fi incet incet blocate, pentru ca nu mai exista acel fond de timp pentru a le efectua", a precizat Dumitrascu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.