Social 31 Iulie 2017 18:01
O tanara in varsta de 22 de ani din Satu Mare s-a inecat in apele unei balastiere, in timp ce se afla la scaldat, impreuna cu iubitul sau.
Fata s-a urcat pe o saltea gonflabila, intr-o zona in care scaldatul era interzis. Nu stia sa inoate foarte bine, dar a ales sa mearga la scaldat impreuna cu iubitul ei, noteaza stirileprotv.ro. La un moment dat, cei doi au alunecat de pe saltea si au cazut in apa. Iubitul fetei a incercat sa o ajute, dar in zadar.

In unele zone, apa are o adancime de 40 de metri. Desi au dat alarma imediat, iar pompierii au ajuns rapid la fata locului, cele doua echipaje de scafandri din Arad si Bihor au reusit sa scoata trupul fetei la suprafata dupa ore intregi de cautari.

"N-a fost prima oara, a mai fost. Era cu iubitul si erau pe saltea si s-au rasturnat de pe saltea si spaima probabil a tras-o in jos. Prietenul ei a incercat s-o salveze de 2-3 ori si de abia a reusit sa iasa el"
, a declarat tatal tinerei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.