Social 25 Iulie 2017 10:36
Un tanar de 20 de ani a murit si un barbat de 54 de ani a fost ranit grav, marti dimineata, in urma coliziunii frontale dintre doua masini pe drumul national 24 B, din judetul Vaslui, dupa ce tanarul a incercat sa depaseasca doua TIR-uri. In urma cu un an, tanarul care si-a pierdut viata a intrat cu autoturismul in mai multe masini parcate in fata unei primarii din cauza vitezei cu care circula.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, accidentul s-a petrecut intre localitatile Popeni si Zorleni, pe drumul national DN 24, intr-un moment in care soferul de 20 de ani a facut o depasire neregulamentara a doua TIR-uri care circulau in fata sa.

Ajuns pe sensul opus de mers, tanarul a intrat cu autoturismul in balans din cauza vitezei cu care circula, a pierdut controlul volanului si s-a izbit cu partea laterala a masinii de o autoutilitara care era condusa regulamentar de un barbat de 54 de ani, din localitatea Malusteni.

In urma impactului violent, tanarul a ramas incarcerat, iar motorul masinii a fost proiectat la cateva zeci de metri de locul accidentului.

”Accidentul s-a soldat cu decesul soferului de 20 de ani si ranirea celuilalt conducator auto, de 54 de ani. In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa”, a declarat, marti, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Silvia Manta.

In urma cu un an, tanarul de 20 de ani a provocat un alt accident, dupa ce a intrat cu autoturismul in mai multe masini parcate in fata Primariei Perieni, din comuna sa de domiciliu, din cauza vitezei cu care circula, printre masinile avariate fiind si cea a primarului localitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.