Social 18 Iulie 2017 17:42 de Clara Vacaru
Fetita in varsta de sapte ani care in week-end a fost gasita moarta in incinta unui loc de joaca al unui restaurant din Ploiesti era bolnava, medicii legisti constatand, in urma necropsiei, ca motivul decesului a fost o pneumopatie cu pleurezie.

Fetita gasita in stop cardio-respirator, sambata seara, in incinta unui loc de joaca care apartine unui restaurant din Ploiesti suferea de pneumonie. Medicii legisti au stabilit ca fetita avea pneumopatie cu pleurezie, au declarat pentru News.ro surse medicale.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti au deschis un dosar penal si cerceteaza circumstantele mortii copilei, scrie News.ro.

Fetita a fost gasit moarta, langa bancuta, in locul de joaca pus la dispozitia clientilor de un restaurant din Ploiesti, supraveghetorul fiind cel care a descoperit-o. Cand au ajuns echipajele medicale la fata locului au constatat ca aceasta era in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi resuscitata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.