Social 18 Iulie 2017 14:53
Potrivit unui proiect de hotarare, care se afla pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a CGMP, Alexandru Arsinel va primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, in semn de respect pentru contributia pe care a adus-o pentru dezvoltarea teatrului romanesc. 

"Anul acesta, domnul Alexandru Arsinel a implinit respectabila varsta de 78 de ani, dintre care 53 de ani de activitate in slujba teatrului de revista bucurestean, prilej care justifica pe deplin conferirea titlului de cetatean de onoare in semn de respect din partea Municipalitatii", se mentioneaza in expunerea de motive, semnata de primarul general, Gabriela Firea, noteaza agerpres.ro.

Recompensa simbolica nu are implicatii la bugetul local.

In acelasi document, se mentioneaza faptul ca Alexandru Arsinel a jucat in peste 30 de filme artistice, unde a avut roluri principale sau secundare si are o activitate bogata in teatru, televiziune, dar si teatru radiofonic.

A primit numeroase premii pentru activitatea artistica si manageriala, printre acestea numarandu-se premiul special Uniter pentru Teatrul de revista (2000) si Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor.

Incepand cu anul 1999 devine director al Teatrului de revista "Constantin Tanase".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.