Social 16 Iulie 2017 22:34
Aproximativ 150-200 de persoane s-au adunat, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, in pofida ploii, pentru a-si exprima nemultumirea fata de Partidul Social Democrat, dar si fata de institutii ale statului. Oamenii, de toate varstele, scandeaza lozinci impotriva social-democratilor, fiind supravegheati indeaproape de jandarmi, inclusiv calare. Protestatarii scandeaza lozinci si impotriva primarului general al Capitalei: "Firea nu uita, Capitala nu-i a ta".

UPDATE 22:34- Mitingul anti-PSD din Piata Victoriei si din fata sediului Partidului Social-Democrat s-a incheiat fara incidente, dupa aproximativ doua ore de proteste. Un manifestant a pus catuse pe poarta sediului PSD din Kiseleff, iar un altul a lipit poza lui George Soros langa sigla partidului de pe aceeasi poarta. Manifestantii au anuntat ca saptamana viitoare vor protesta in fata Primariei Capitalei.

Protest in Capitala, in pofida ploii. Manifestantii, supravegheati inclusiv de jandarmi calare

Manifestantii aflati in Piata Victoriei, purtand umbrele si pelerine, dar si steaguri tricolore, scandeaza lozinci precum: "PSD/ Ciuma rosie", "Jos Tariceanu, Dragnea si Dorneanu", "Un Guvern de hoti si de mafioti", "Parlament penal, mars la tribunal", "Nu vrem sa fim o natie de hoti", "CCR sluga PSD".

Printre participantii la protest, de toate varstele, sunt si cativa copii.

Mitingul de protest este urmarit indeaproape de numerosi jandarmi, inclusiv calare, scrie News.ro.

Nemultumirile manifestantilor sunt indreptate si impotriva coruptilor, ei scandand: "Justitie, nu coruptie", dar si impotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. Protestatarii striga:"Jos Firea", dar si "Firea nu uita, Capitala nu-i a ta".

Participantii la protest au mers pe trotuar, la sediul PSD din Soseaua Kiseleff

Un participant la manifestare a mers catre sediul PSD cu mainile legate la spate in semn de protest fata de decizia primarului Capitalei de a nu autoriza mitingul din Piata Victoriei pe motiv ca in zona respectiva are loc o alta actiune. La ora transmiterii acestei stiri, protestatarii au ajuns la poarta sediului PSD, unde scandeaza lozinci impotriva membrilor acestui partid, precum: "Dragnea, nu uita. Asteptam si cartea ta", "Pic si Poc de Teleorman, Dragnea si Carmen Dan".

Protestatarii sustin insa ca nu este adevarat ca in zona era programata o alta actiune.
Citeste si:
Fermierii au ajuns la o înțelegere cu ministrul Agriculturii....
Fermierii au ajuns la o...

La ora transmiterii acestei stiri, protestatarii au ajuns in fata sediului PSD, unde huiduie si striga lozinci precum: "Afara, afara, tradatori de tara", "DNA sa vina sa va ia", "Dragnea, nu uita. Asteptam si cartea ta".

Protestatarii cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, scandand: "Pic si Poc de Teleorman, Dragnea si Carmen Dan".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.