Social 14 Iulie 2017 14:21 de Clara Vacaru
Barbatul din judetul Iasi care a sunat la 112 si a anuntat ca un avion s-ar fi prabusit in zona localitatilor Prisecani-Osoi a fost amendat cu 1.000 de lei, dupa ce mai multe echipaje ISU si SMURD au fost mobilizate in teren pentru cautari.
Ieseanul care a sunat, joi seara, in jurul orei 22.45, la serviciul de urgente 112 pentru a anunta ca a vazut un avion care se prabusea a fost amendat cu 1.000 de lei.
Barbatul este originar din comuna Macaresti, comuna Prisecani.

Angajati ISU dar si politisti au discutat cu el, inclusiv dupa momentul apelului la 112, barbatul sustinand in continuare ca a vazut un avion in flacari, care zbura la joasa inaltime.

Autoritatile spun ca la ora respectiva, prin zona a trecut o aeronava, care a aterizat in conditii normale pe aeroportul din Iasi si ca barbatul ar fi fost indus in eroare de luminile de semnalizare ale avionului pe timp de noapte.

In urma apelului la 112, a fost instituit cod rosu de interventie, iar in zona localitatilor Prisecani-Osoi, situate la 20 de kilometri de Iasi au fost trimise mai multe echipaje ISU dar si ambulante SMURD.

Cautarile in teren au durat peste doua ore si jumatate, iar in final autoritatile iesene au decis ca alarma a fost falsa.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.