Social 14 Iulie 2017 13:34 de Clara Vacaru
Peste 600 de dosare au fost depuse, din 6 iunie si pana in prezent, pentru stimulentul de 1.500 de lei acordat de Primaria Bucuresti tinerilor proaspat casatoriti.

Dosarele pentru acordarea stimulentului financiar de 1.500 de lei pentru constituirea familiilor au inceput sa se depuna din 12 iunie, iar pana in prezent s-au inregistrat 648 de dosare eligibile, precizeaza Primaria Capitalei.

Beneficiari ai acestui stimulent financiar sunt doar tinerii care s-au casatorit dupa 29 mai, data intrarii in vigoare a hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Conditiile pentru acordarea banilor sunt urmatoarele: cel putin unul dintre soti sa fie la prima casatorie; cel putin unul dintre soti sa aiba domiciliul sau resedinta in Bucuresti; cel putin unul dintre soti sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

Stimulentul financiar se acorda cu avizul primarului general, iar hotararea nu se aplica retroactiv.

Documente necesare pentru acordarea stimulentului financiar sunt cerere tip (se completeaza de catre sotul care isi pastreaza numele dupa casatorie); copie conforma cu originalul a cartii de identitate a ambilor soti (cu numele de familie purtat dupa casatorie); copie conforma cu originalul a certificatului de casatorie; numarul contului bancar (cod IBAN) eliberat de banca.

Dosarele se depun la Biroul de Relatii cu Publicul al Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti din incinta Cocor, B-dul I.C. Bratianu nr. 29-33, de luni pana vineri, intre 10:00 - 16:00.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.