Social 13 Iulie 2017 12:36 de Clara Vacaru
Un barbat din localitatea Croitori, judetul Dambovita, a fost arestat preventiv, miercuri, sub acuzatia de viol, el fiind cercetat pentru ca, timp de un, a abuzat-o sexual pe fiica sa in varsta de 14 ani. Barbatul fusese retinut marti, dupa ce sotia si fiica abuzata au depus plangere la politie.

Magistratii de la Judecatoria Gaesti au emis, miercuri dupa amiaza, un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele unui barbat din comuna damboviteana Uliesti, satul Croitori, cercetat pentru viol.

Barbatul, in varsta de 56 de ani, fusese retinut pentru 24 de ore in cursul zilei de marti, dupa ce fiica abuzata si mama acesteia l-au reclamat la politie.

Anchetatorii spun ca au date conform carora abuzurile asupra fiicei au inceput in luna noiembrie a anului trecut iar acestea au avut loc sistematic, atunc cand mama copilei era plecata de acasa. Surse judiciare au declarat ca, la audieri, barbatul a recunoscut ca a avut relatii intime cu fiica sa, dar a spus ca nu a obligat-o pe aceasta si nici nu a agresat-o fizic, el conditionandu-si fiica si spunandu-i sa accepte situatia daca vrea bani sau diverse bunuri.

Am violat-o pe fata mea! N-am fortat-o, am pacalit-o… Daca vrea ceva, bani, dulciuri sa stea si a stat. N-a zis nici da, nici nu. N-am batut-o, a stat. Nu stiu ce mi-a trecut prin cap…prostia din capul meu. Acum imi pare rau! Ma duc la inchisoare si cand ies o sa-mi vad de viata mea. Ma duc in Bucuresti, unde am lucrat inainte”, a declarat violatorul, potrivit gazetadambovitei.ro.

Barbatul poate conesta mandatul de arestare, decizia Judecatoriei Gaesti nefiind definitiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.