Social 12 Iulie 2017 12:09
Compania si-a dat seama dupa ce a construit 70% din proiect. Investitia de 10 milioane de euro din Bacau a ajuns in paragina si a atras dupa sine penalitati. 

Municipalitatea s-a angajat, in urma cu sapte ani, sa realizeze o insula de agrement, prevazuta cu piscine, locuri de joaca si sporturi in aer liber. In plan erau incluse si restaurante, printre care se numara si unul plutitor.

Investitia initiala a fost evaluata la 7,5 milioane de euro, dintre care municipalitatea acoperea jumatate, iar restul veneau din fonduri europene.

Ultimul termen stabilit pentru finalizarea lucrarilor a fost decembrie 2016, termen care a fost depasit, astfel ca s-au adaugat 2 milioane de euro penalitati, bani pe care ii va suporta primaria.

Promisiunea arata impunator, insa, pe teren, peisajul surprinde tobogane acvatice acoperite de vegetatie si gunoaie.

La baza proiectului a stat o eroare a firmei care s-a ocupat de proiectare. In momentul in care lucrarile au fost realizate, in proportie de 70%, constructorii si-au dat seama ca parcarea era asezata peste conducta principala de canalizare a orasului.

"Au intrat sute de milioane. Administratia publica anterioara care, nu stiu cum Dumnezeu, a gasit tot felul de firme care ba s-au desfiintat, ba nu aveau personal pregatit si toti veneau dupa aceea si ne spuneau. Stiti, a mai fost o intelegere, noi, de fapt, vorbeam cu nu stiu care, a mai fost o combinatie", a declarat Cozmin Necula, primarul orasului Bacau, potrivit stirileprotv.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.