Social 11 Iulie 2017 14:04
Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, a sustinut in cadrul unei conferinte de presa ca este dreptul coalitiei PSD-ALDE sa faca saptamanal evaluarea activitatii Guvernului Tudose

"Presedintele Romaniei si in legatura cu acest subiect a fost foarte clar, a facut apel la responsabilitate, este nevoie de responsabilitate, este nevoie de stabilitate, este nevoie de urmarirea unui traseu pe care sa-l inteleaga si sa-l cunoasca toata lumea. Toate aceste jocuri care tin de schimbari bruste la nivel de elemente care tin de finante, economie, nu sunt evident bune. O evaluare a Guvernului va fi comunicata de catre domnul presedinte la momentul potrivit. Deocamdata, sa speram ca a fost auzit si inteles apelul facut de domnul presedinte, apelul la responsabilitate", a declarat Madalina Dobrovolschi.

"Este dreptul coalitiei care sustine Guvernul sa faca astfel de evaluari si, pana la urma, este si responsabilitatea acestor partide sa se asigure ca acel renumit program de guvernare este pus in practica e catre guvernul pe care il sustin", a adaugat ea, potrivit economica.net, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.