Social 10 Iulie 2017 15:53
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat luni despre acuzatiile privind implicarea milionarului George Soros in activitatea PSD.

Presdeintele Camerei Deputatilor a fost intrebat "ce are George Soros cu el sau cu PSD", iar raspunsul sau a fost: "Asta e o intrebare la care as vrea sa am raspuns, nu stiu, dar ceva e, pentru ca sunt prea multe lucruri care se leaga si din prea multe parti vin aceste informatii. Nu prea mai cred in coincidente. Nu-mi dau seama".

Intrebat de unde stie ca milionarul s-ar afla in spatele acestor atacuri, seful PSD a spus ca "vorbeste lumea. Nici asta nu stiu sigur, s-ar putea sa ma iubeasca foarte mult si eu sa fiu intr-o mare confuzie", noteaza stirileprotv.ro.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, „un personaj malefic”.

Dragnea a aratat ca toata aceasta situatie porneste de la George Soros, caruia ii transmite ca „nu o sa cedeze”.

„In ultimele luni de zile, am avut pozitii destul de dure si le am in continuare vizavi de acest personaj malefic, care este George Soros si ii transmit si acum: nu o sa cedez. Totul pleaca de acolo, totul pleaca de la George Soros”, a conchis presedintele PSD.

Citeste si: Dragnea: Nu am afaceri in Brazilia; totul pleaca de la George Soros


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.